Deel dit met je vrienden!

Ben jij single, en wil je wel eens uit? Wil jij nieuwe mensen leren kennen? Ben jij toe aan een ontmoeting met andere single’s en het daten op datingsite’s zat? Dan zijn de Singleparty avonden net iets voor jou!

Dit is de pagina van Single Party  Meppel, op deze pagina vind je meer informatie over de Single Party’s die we bijna maandelijks organiseren in  Zalen centrum ZIZO in Meppel.

Iedere maand is er wel een feestje in  Meppel.Voor de data kijk op de agenda of schrijf je in voor een nieuwsbrief, dan krijg je vanzelf bericht.( wist je dat we ook in Grolloo singleparty’s hebben? kijk HIER voor meer info)

Wat houd de single party in? Nu, we bieden tijdens deze avonden jou als single, de gelegenheid met andere single’s in contact te komen.

Dit kan tijdens het dansen op de muziek van diverse DJ’s die we inhuren, maar ook gewoon bij de bar hangen of aan tafel. Wij organiseren het voor jullie, om op een leuke plek andere single’s te ontmoeten, nieuwe vrienden te maken en om nieuwe mensen te leren kennen. Ja, ook die mensen zijn ooit alleen gekomen, en hebben via ons veel nieuwe contacten opgedaan. Je zal merken dat velen elkaar al eens hebben gezien en er heerst dan ook een vrolijke en uitbundige stemming. Dus…. wil jij je vriendenkring uitbreiden, naar een leuke tent om een gezellige avond te hebben, en ook nog eens andere alleenstaanden ontmoeten, kom dan naar de eerst komende Single Party!

een indruk van de mooie zaal in Meppel bij ZIZO,

Een indruk van de zaal bij ZIZO Meppel