Voor de single die van een feestje houdt!

Welkom bij Single Party Meppel

Deel dit met je vrienden!

Ben jij single, en wil je wel eens uit? Wil jij nieuwe mensen leren kennen? Ben jij toe aan een ontmoeting met andere single’s en het daten op datingsite’s zat? Dan zijn de Singleparty avonden net iets voor jou!

Dit is de pagina van Single Party  Meppel, op deze pagina vind je meer informatie over de Single Party’s die we bijna maandelijks organiseren in  Studio 2 in Meppel.

Iedere maand is er wel een feestje in  Meppel. Voor de data kijk op de agenda of schrijf je in voor een nieuwsbrief, dan krijg je vanzelf bericht.( wist je dat we ook in Grolloo singleparty’s hebben? kijk HIER voor meer info)

Wat houd de single party in? Nu, we bieden tijdens deze avonden jou als single, de gelegenheid met andere single’s in contact te komen.

Dit kan tijdens het dansen op de muziek van diverse DJ’s die we inhuren, maar ook gewoon bij de bar hangen of aan tafel. Wij organiseren het voor jullie, om op een leuke plek andere single’s te ontmoeten, nieuwe vrienden te maken en om nieuwe mensen te leren kennen. Ja, ook die mensen zijn ooit alleen gekomen, en hebben via ons veel nieuwe contacten opgedaan. Je zal merken dat velen elkaar al eens hebben gezien en er heerst dan ook een vrolijke en uitbundige stemming. Dus…. wil jij je vriendenkring uitbreiden, naar een leuke tent om een gezellige avond te hebben, en ook nog eens andere alleenstaanden ontmoeten, kom dan naar  de eerst komende Single Party!

Een video indruk van de mooiste zaal van Meppel bij Studio 2

« »