Deel dit met je vrienden!

 

Onze avonden zijn altijd met een DJ en draaien muziek in alle soorten en maten. Wij hebben gekozen voor dit concept, omdat we vinden dat er al genoeg ‘stijldans’avonden zijn en merken dat nieuwe mensen zich daar vaak niet thuis voelen. Vaak komt dat doordat men elkaar kent uit het danscircuit en je dus als nieuwkomer er niet makkelijk tussen komt.

Wij willen een plek voor jou creëren, waar je ongedwongen kan dansen, swingen of springen op de manier die bij jou past. De praktijk leert ons dat nieuwkomers meestal wel aangesproken en betrokken worden. Uiteraard is je eigen opstelling ook van belang. En misschien ben je niet zo’n danser, maar de ervaring leert dat menig man en vrouw uiteindelijk toch even de dansvloer op gaat.

De muziekkeus is divers, we zeggen altijd, het moet leuk en gezellig zijn voor iedereen, dus ook de muziek is voor en van iedereen. Ben je een hardrockfan en verwacht je de hele avond dit soort muziek? Vergeet het maar, we zullen enkele nummers draaien, maar daarna is er weer een ander genre aan de beurt. Ben jij helemaal van de Nederlandstalige muziek? Dan geldt voor jou hetzelfde als hierboven. Alle stijlen zullen voorbij komen, van reggae, disco, soul, reggaeton, salsa, funk, jazz, schlager tot aan moderne muziek als DJ Tiësto aan toe.

Je leest het hier boven, het kan alle kanten op gaan, maar boven alles moet het een feestje zijn.

Dus mopper even niet als de muziek je niet aan staat, er komt vast wel weer iets wat in jouw straatje past voorbij.

Voor een indruk, kijk even naar de video. De kwaliteit is laag, maar het gaat om het idee.

Single party Meppel november 2023 (youtube.com)