Voor de single die van een feestje houdt!

Verhalen van bezoekers van de singleparty’s

Deel dit met je vrienden!

Zo af en toe horen wij wel eens de leuke verhalen van de bezoekers aan de singleparty avonden. Iemand heeft ons gevraagd, zouden jullie geen pagina kunnen maken waar bezoekers kunnen vertellen hoe zij elkaar hebben gevonden? Of wat heeft de singleparty jou gebracht. Heb je leuke vrienden er bij gekregen, of heb je iemand gevonden waarmee je samen dingen onderneemt?. Wij horen jullie verhalen natuurlijk wel, maar het zou ook fijn zijn als andere mensen jou verhaal kunnen lezen. Dus hierbij een oproep, heb je een leuk verhaal waar de Singleparty deel van uit heeft gemaakt, schrijf je verhaal en deel het met anderen! Houd wel de privacy regels in acht, gebruik geen volledige namen, alleen een naam is voldoende.

Wij zijn benieuwd wie als eerste zijn verhaal wil vertellen.

(Uiteraard  controleren we  het bericht op  zijn inhoud, dus je verhaal wordt niet automatisch geplaatst)

« »