Heel voorzichtig zien we mogelijkheden om weer party’s te organiseren. Hoe precies en met welke voorwaarden dat is nog onduidelijk. We hopen dat er in Juli 2021 mogelijkheden komen, dat de boel weer open kan. Met of zonder mondkapje, testbewijzen of  vaccinatie bewijzen. Laten we hopen dat binnenkort het verlossende  antwoord komt voor horeca, evenementenbranche en alle zelfstandige Dj’s die een zwaar jaar achter de rug hebben. Wij staan al vast in de startblokken om iedereen weer te kunnen begroeten en als vanouds weer kunnen dansen en swingen op goede muziek van onze vertrouwde Dj’s.

Wil je bericht ontvangen wanneer we weer van start gaan? meld je dan aan op de nieuwsbrief voor Meppel. Wij sturen je dan een berichtje als er wat gepland word en hoe je je kan aanmelden! naar het inschrijf formulier voor de nieuwsbrief