Deel dit met je vrienden!

We kennen de verhalen maar al te goed, als single wil je er wel eens uit, maar je durft niet zo goed. Voor sommigen is de oplossing een vriend of vriendin mee te vragen maar wat als je dat ook niet durft? Dan is de volgende tip misschien wel iets voor jou! Tijdens de corona pandemie zijn er verschillende groepjes ontstaan van mensen die toch de eenzaamheid wilden ontvluchten en een van die initiatieven , wandelen met singles, kun je vinden op facebook. Hier in Drenthe is er inmiddels een geweldige grote groep ontstaan van fanatieke single’s  die onderling met regelmaat wandelingen organiseren. Iedereen kan zijn steentje bij dragen aan het organiseren van een wandeling, dat kan natuurlijk bij jou in de buurt maar ook op een plek die jij goed kent en anderen wil laten zien. Het voordeel van zo’n klupje is dat je direct met andere single’s in contact komt en waarschijnlijk zitten er ook mensen bij die wel eens naar een singleparty gaan. Op deze manier leer je al wat mensen kennen, en wie weet kun je ook nog iets afspreken zodat je samen kan rijden. Op Facebook kun je HIER de Drentse wandelen met singles pagina vinden, neem eens contact op en wie weet kan dit de drempel verlagen.

Lees ook het artikel in Regionieuws